askel

Tarinoita työpaikkakiusaamisesta

Askel parempaan on Jyväskylän Nuorkauppakamarin projekti, jossa paneudumme työpaikkakiusaamiseen. Kampanjassa kootaan näyttely Kompassille 23.–27.10.2019 kenkäpareista ja tarinoista työpaikkakiusaamiskokemuksista. Tavoitteena on herättää tietoisuutta, lisätä ymmärrystä ja levittää hyviä toimintamalleja. Muutos lähtee itsestä.

Kampanja toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ja elinkeinoelämän kanssa.

Askel parempaan -kampanjan suojelijana toimii Työ- ja elinkeinoministeriö.

Oletko kokenut kiusaamista? Jaa oma tarinasi

Työpaikkakiusaamista tapahtuu ympärillämme jatkuvasti useassa eri muodossa. Se on merkittävä yhteiskunnallinen ongelma, johon pitää puuttua kaikilla tasoilla. Tutustu aiheeseen lisää työterveyslaitoksen (TTL) sivuilta.

Auta meitä kiinnittämään huomiota ilmiöön jakamalla oma tarinasi Askel parempaan -kampanjassa. Tarinat tulevat esille Jyväskylän keskustaan koottavaan näyttelyyn 23.–27.10. Näyttelyssä kunkin tarinan yhteyteen liitetään kenkäpari.

Lue lisää ja jaa oma tarinasi täällä. Tarinoiden jakaminen on anonyymiä ja luottamuksellista, eivätkä tarinan osapuolet (esim. ihmiset, yritykset tai yhteisöt) ole tunnistettavissa.

Hyvät käytänteet näkyville

Miten työpaikallanne kuunnellaan ja annetaan palautetta? Mikä edistää hyvää yhteistyötä, rakentavaa vuorovaikutusta ja vastuullista johtajuutta? Millaiset ovat toimivat mallit ongelmatilanteiden selvittämiseen tai työpaikkakiusaamiseen puuttumiseen? Haluamme kuulla lisää! Ota yhteyttä, osallistu yhteiskuntasitoumuksen tavoitteiden saavuttamiseen ja jaa hyvät käytänteet Askel parempaan -kampanjassa.

Kestävän kehityksen tavoitteet
Kampanjan projektipäällikköä Riikka Kallosta haastateltiin Suur-Jyväskylän lehteen 16.10.2019.

Kysy lisää:

Riikka Kallonen
projektipäällikkö
puh. 040 7035 335
r.kallonen83@gmail.com

Mikko Oksanen
yhteistyökumppanuudet
puh. 040 7587 203
mikko@oksanen.fi

Askel Parempaan yhteistyössä mukana: