Glögikokous 2018 -yhteistyökumppanit

Glögikokouksen yhteistyökumppaneina toimivat LähiTapiola Keski-Suomi, Mehiläinen, Keskisuomalainen, Sokos Hotel Alexandra, Prem, Intrum, Semma, AP-Systems, Moonstone Productions Oy ja Keurusseudun LVI-palvelu.

Lämpimät kiitokset kaikille kumppaneillemme tapahtuman mahdollistamisesta!

Lähitapiola Keski-Suomi

Tapahtuman pääyhteistyökumppani LähiTapiola Keski-Suomi on yksi LähiTapiola-ryhmän 20 itsenäisestä, asiakkaidensa omistamista vakuutus- ja sijoituspalveluita tarjoavasta alueyhtiöstä. Yhtiön tavoitteena on turvata asiakkaidemme hyvinvointia ja menestystä elämän kaikissa käänteissä sekä visiona tarjota suomalaisille turvallisempaa ja terveempää elämää. Lähitapiola Keski-Suomi palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita henkilökohtaisesti ja paikallisesti 17 toimipisteessä 14 paikkakunnalla ympäri Keski-Suomen.

Mehiläinen

Yli 100-vuotias Mehiläinen on arvostettu yksityisten terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Mehiläisen palveluihin kuuluu muun muassa lääkäripalvelut, suun terveydenhoito ja työelämäpalvelut. Korkea ammattitaito ja asiakaslähtöisyys ohjaavat Mehiläisen toimintaa, jonka ytimenä on löytää yhdessä asiakkaiden kanssa kokonaisvaltaisia ratkaisuja terveydenhuollon tulevaisuuden haasteisiin.

Keskisuomalainen

Mediatalo Keskisuomalainen on viestintäkonserni, joka toimii yli 40 paikkakunnalla ja tuottaa yhteensä 62:ta mediaa.  Palvelutarjonta koostuu lehdistä ja sähköisistä medioista, digipalveluista, markkinointi- ja viestintäpalveluista, tutkimuspalveluista, graafisista tuontantopalveluista sekä painopalveluista. Viikoittain Keskisuomalaisen mediat tavoittavat 2,6 miljoonaa suomalaista.

Prem

Prem on Suomenselän Laminointi Oy:n rekisteröimä toiminimi graafisen teollisuuden palveluille. Suomenselän Laminointi Oy on yli 40 vuotta alalla toiminut perheyritys. Prem hoitaa painotuotteiden laminoinnit, UV-lakkaukset, folioinnit ja preeglaukset joukosta erottuen. Teemme erottuvuutta kirjoihin, esitteisiin, pakkauksiin, ulkojulisteisiin, etiketteihin ja tarroihin. Raaka-aineina käytetään ympäristöystävällisiä ja ne täyttävät REACH-vaatimukset.

Sokos Hotel Alexandra

Original Sokos Hotel Alexandra on kokousvieraiden ja lapsiperheiden suosima monipuolinen ja lämminhenkinen hotelli Jyväskylän keskustassa. Alexandrassa yhdistyvät suuren hotellin monipuoliset palvelut ja pienen hotellin lämminhenkisyys. Hotellissa viihtyvät niin lomareissussa olevat lapsiperheet kuin työmatkailevat kokousasiakkaatkin. Viihtyisyys perustuu nuorekkaaseen ja kodinomaiseen tunnelmaan, välittämiseen ja huolenpitoon jokaisesta asiakkaasta.

Intrum

Vuonna 1923 perustettu Intrum on perintäpalveluyritys, joka palvelee suuria ja pieniä yrityksiä sekä kuluttajia. Yritys haluaa auttaa kuluttajia suoriutumaan veloistaan ja yrityksiä saamaan maksunsa niin, että talous pyörii mahdollisimman sujuvasti. Intrumin vahvuutena on omistautunut ja innostunut henkilöstö, joka on sitoutunut tekemään työnsä joka päivä eilistä päivää paremmin.

Semma

Semman visiona on olla Suomen ajatuksia herättävin kampusravintola. Yritys panostaa laadukkaisiin ja vastuullisesti tuotettuihin raaka-aineisiin sekä makuun. Energiaa antavan ravinnon lisäksi Semma tarjoaa päivään laadukkaan hengähdyshetken. Matkalla kohti visiota yritys kokeilee rohkeasti uutta, luo elämyksellisiä ja mieleenpainuvia asiakaskokemuksia sekä yhdistää ihmisiä Jyväskylän yliopiston kampuksella.

APL Systems

APL Systems tuottaa ääneen perustuvia toiminnan seurantapalveluita energiantuotantoon ja teollisuuteen. Palvelun avulla voidaan havaita muutoksia ja toimia tarvittavalla tavalla, vaikka seurattava kohde olisi kaukana ja se olisi miehittämätön. AURES-palvelut on kehitetty yhteistyössä maailman johtavimpien yrityspartnereiden kanssa. Yrityksen toimipaikka on Kuopio.

Moonstone Productions

Moonstone on alunperin tapahtumatuotantoon ja tilaisuuksiin erikoistunut yritys Jyväskylästä. Yritys toteuttaa kaikenkokoisia tilaustapahtumia asiakkaidensa toiveiden mukaisesti – aina yksityistilaisuuksista suuriin yleisötapahtumiin asti. Moonstone hoitaa tarvittaaessa kaikki tapahtumatuotannon osa-alueet tarjoilusta esiintyjiin, tekniikkaan ja lupa-asioihin asti. Toiminnan painopiste on ohjelma- ja äänentoistopalveluissa. Palveluita on laajennettu myös äänituotannon puolelle.

Keurusseudun LVI-palvelu

Keurusseudun LVI-palvelu on laatu- ja palvelutakuun antava LVI-asennus- ja huoltoliike. Yrityksen päämääränä on olla parhaiten palveleva LVI-alan yritys. Palveluihin kuuluvat monipuoliset LVI-palvelut, sekä suunnittelu- ja valvontapalvelut. Henkilökuntamme koostuu vanhan koulukunnan ammattilaisista ja uuden sukupolven osaajista – perinteet kohtaavat uuden ajan tekniikan.