Glögikokous 2019 -yhteistyökumppanit

Glögikokouksen yhteistyökumppaneina toimivat Sokos Hotel Alexandra, Intrum ja Keurusseudun LVI-palvelu.

Lämpimät kiitokset kumppaneillemme tapahtuman mahdollistamisesta!

Sokos Hotel Alexandra

Original Sokos Hotel Alexandra on kokousvieraiden ja lapsiperheiden suosima monipuolinen ja lämminhenkinen hotelli Jyväskylän keskustassa. Alexandrassa yhdistyvät suuren hotellin monipuoliset palvelut ja pienen hotellin lämminhenkisyys. Hotellissa viihtyvät niin lomareissussa olevat lapsiperheet kuin työmatkailevat kokousasiakkaatkin. Viihtyisyys perustuu nuorekkaaseen ja kodinomaiseen tunnelmaan, välittämiseen ja huolenpitoon jokaisesta asiakkaasta.

Intrum

Vuonna 1923 perustettu Intrum on perintäpalveluyritys, joka palvelee suuria ja pieniä yrityksiä sekä kuluttajia. Yritys haluaa auttaa kuluttajia suoriutumaan veloistaan ja yrityksiä saamaan maksunsa niin, että talous pyörii mahdollisimman sujuvasti. Intrumin vahvuutena on omistautunut ja innostunut henkilöstö, joka on sitoutunut tekemään työnsä joka päivä eilistä päivää paremmin.

Lakipalvelut S. Jokinen Oy, lakimies Susanna Jokinen

Lakipalvelut S.Jokinen Oy on Jyväskylässä toimiva nykyaikainen lakiasiaintoimisto. Hyödynnän työssäni myös teknologian tuomia mahdollisuuksia. Osa palveluistani onnistuvat etäyhteyksien kautta (puhelin, sähköposti, skype) ja verkkokaupasta ostat aina edullisempaan hintaan. Mikäli asioit mieluiten kasvotusten, onnistuvat tapaamiset toimistollani tai jopa kotonasi. Teen kotikäyntejä Jyväskylän alueella.

Keurusseudun LVI-palvelu

Keurusseudun LVI-palvelu on laatu- ja palvelutakuun antava LVI-asennus- ja huoltoliike. Yrityksen päämääränä on olla parhaiten palveleva LVI-alan yritys. Palveluihin kuuluvat monipuoliset LVI-palvelut, sekä suunnittelu- ja valvontapalvelut. Henkilökuntamme koostuu vanhan koulukunnan ammattilaisista ja uuden sukupolven osaajista – perinteet kohtaavat uuden ajan tekniikan.