RuokaaSuomesta-palvelu on Maaseudun tulevaisuuden tekijä 2016

Maaseudun tulevaisuuden tekijä 2016 -kilpailussa voiton vei pihtiputaalaisen LähiPro Oy:n kehittämä suoramyyntipalvelu, joka yhdistää kuluttajat ja lähiruuan tuottajat. LähiPron toimitusjohtaja Eero Kananen iloitsi voitosta tuoreeltaan MT:n haastattelussa KoneAgria-näyttelyssä.

Kilpailun tuomari Olli Rehn perusteli valintaansa seuraavasti:

”Laadukas suomalainen lähiruoka on kovasti kysyttyä. On oleellisen tärkeää, että kuluttajat löytävät myös pienet paikalliset tuottajat ja heidän tuotteensa. Kysymys on markkinapaikan luomisesta, missä kysyntä ja tarjonta voivat kohdata.”

”Valitsin LähiPron ja RuokaaSuomesta.fi:n voittajaksi sen vuoksi, että se luo tuon markkinapaikan erinomaisella tavalla. Sähköisenä markkinapaikkana se mahdollistaa vaivattomasti tuottajien ja kuluttajien kohtaamisen ympäri Suomen.”

Koko Maaseudun Tulevaisuuden tekijä 2016 -kilpailutiimi onnittelee voittajaa!

Vuoden 2016 päätuomarina toimii Olli Rehn

Olemme ylpeitä saadessamme ilmoittaa, että tämän vuoden Maaseudun tulevaisuuden tekijä -kilpailun päätuomarina toimii istuva elinkeinoministeri Olli Rehn. Rehn on toiminut pitkään suomalaisen politiikan etulinjassa sekä kotimaassa että Euroopassa. Rehnillä on pitkä kokemus sekä kotimaisesta että kansainvälisestä elinkeinopolitiikasta, joten hän, jos kuka on mies paikallaan valitsemaan vuoden 2016 maaseudun tulevaisuuden tekijän.

Maaseudun tulevaisuuden tekijät 2015 valittu

Maaseudun tulevaisuuden tekijä 2015 -kilpailun jaetulle ensimmäiselle sijalle on valittu Nopola News ja Kyrö Distillery Company. Finaaliin tiensä siivittivät myös Jorma Marttilan aurinkoenergiaa hyödyntävä Viljakas-kuivuri, LähiPro Oy:n ruokaasuomesta.fi- lähiruuan verkkokauppa ja Isokummun lammastilan Green Care -päivätoiminta kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille. Kilpailun päätuomarina toimi eduskunnan varapuhemies, kansanedustaja Mauri Pekkarinen, ja tulokset julkistettiin Tampereen KoneAgriassa lauantaina 10.10. “Hakemukset ovat erinomaisia […]

Viisi finalistia valittu

Maaseudun tulevaisuuden tekijä 2015 -kilpailun viisi finalistia on valittu. Raatiin oli nimetty Maaseudun Tulevaisuuden, Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliiton (MTK), Valtra Oy Ab:n, OP-Pohjolan, Pentik Oy:n sekä Jyväskylän Nuorkauppakamari ry:n edustajat. Kansanedustaja, eduskunnan puhemies Mauri Pekkarinen valitsee kilpailun voittajan. Voittaja ja muut finalistit palkitaan Tampereen KoneAgriassa lauantaina 10.10.   MAASEUDUN TULEVAISUUDEN TEKIJÄ 2015 -FINALISTIT (aakkosjärjestyksessä): Isokummun […]