Semifinalistit valittu – kilpailuun yhteensä 32 hakemusta!

Maaseudun tulevaisuuden tekijä 2015 -kilpailuun lähetettiin yhteensä 32 hakemusta ympäri Suomea. Hakemukset olivat kokonaisuudessaan monipuolisia ja kekseliäitä. Hakutekstejä oli laadittu aina potentiaalisista tulevaisuuden ideoista pitkällä olemassa olevaan liiketoimintaan. Maaseudun kehittämisen halu välittyi vahvasti.

Jyväskylän Nuorkauppakamari ry:n esiraati valitsi 12 parasta hakemusta semifinaaliin. Hakemusten arvioinnissa tarkasteltiin muun muassa esitetyn idean tai toiminnan innovatiivisuutta, konkreettisuutta ja tulevaisuuden näkymiä. Myös laadittuihin hakemusteksteihin kiinnitettiin huomiota.

Jatkoon menneet semifinalistit ovat (lista aakkosjärjestyksessä, suluissa yhteyshenkilöt):

Viisi parasta finaaliin

Seuraavaksi kilpailun raati valitsee viisi parasta hakemusta finaaliin. Raatiin kuuluvat Maaseudun Tulevaisuuden, Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliiton (MTK), Valtra Oy Ab:n, OP-Pohjolan, Pentik Oy:n sekä Jyväskylän Nuorkauppakamari ry:n edustajat. Lopuksi kansanedustaja, eduskunnan puhemies Mauri Pekkarinen valitsee viidestä finalistista Maaseudun tulevaisuuden tekijä 2015 -kilpailun voittajan.

Lisätiedot:

Projektipäällikkö