RuokaaSuomesta-palvelu on Maaseudun tulevaisuuden tekijä 2016

Maaseudun tulevaisuuden tekijä 2016 -kilpailussa voiton vei pihtiputaalaisen LähiPro Oy:n kehittämä suoramyyntipalvelu, joka yhdistää kuluttajat ja lähiruuan tuottajat. LähiPron toimitusjohtaja Eero Kananen iloitsi voitosta tuoreeltaan MT:n haastattelussa KoneAgria-näyttelyssä.

Kilpailun tuomari Olli Rehn perusteli valintaansa seuraavasti:

”Laadukas suomalainen lähiruoka on kovasti kysyttyä. On oleellisen tärkeää, että kuluttajat löytävät myös pienet paikalliset tuottajat ja heidän tuotteensa. Kysymys on markkinapaikan luomisesta, missä kysyntä ja tarjonta voivat kohdata.”

”Valitsin LähiPron ja RuokaaSuomesta.fi:n voittajaksi sen vuoksi, että se luo tuon markkinapaikan erinomaisella tavalla. Sähköisenä markkinapaikkana se mahdollistaa vaivattomasti tuottajien ja kuluttajien kohtaamisen ympäri Suomen.”

Koko Maaseudun Tulevaisuuden tekijä 2016 -kilpailutiimi onnittelee voittajaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *