Yhteistyökumppanit

Maaseudun tulevaisuuden tekijä 2016 -kilpailun pääyhteistyökumppaneita ovat Valtra Oy Ab, Kilosoft Group Oy ja Pentik Oy.  Kilpailun suojelijana toimii Maaseudun Tulevaisuus -lehti.

Valtra – monipuolisia maailmanluokan traktoreita

Valtra – maailmanluokan traktoribrändi sekä Pohjoismaiden johtava maataloustraktoreiden valmistaja ja palveluiden tarjoaja – tunnetaan luotettavuudesta, monipuolisuudesta, kestävyydestä ja pohjoismaisista juuristaan.

Valtra tuottaa monipuolisia traktoreita. Käyttäjälle se tarkoittaa entistä mukavampaa ja tuottavampaa ajoa. Maapallon pohjoisimmissa osissa traktoreiden täytyy työskennellä vaihtelevissa olosuhteissa, kauniista kesäpäivistä lumiseen metsään. Voit luottaa siihen, että Valtra on kehitetty toimimaan ympäri vuoden – helteessä tai pakkasessa.

Jokainen traktori on yksilöllinen, ja halutessasi voit räätälöidä sen esimerkiksi maatalousurakointiin, metsäurakoitiin tai tienhoitoon sopivaksi. Yksilölliset ominaisuudet takaavat Valtrasi sopivuuden raskaimpiin töihin taloudellisuutta unohtamatta.

Lisäksi Valtra-traktoreissa on useita ominaisuuksia, jotka takaavat turvallisen, mukavan ja tehokkaan työnteon. Näitä innovaatioita ovat esimerkiksi turvaohjaamot, kuljettajan ergonomiaratkaisut, turbomoottorit ja synkronoitu vaihteisto.

Valtra tähtää kaikessa tekemisessään  asiakkaidensa, henkilöstönsä ja yhteistyöverkostonsa tehokkuuteen ja tyytyväisyyteen. Toimintaa verrataan jatkuvasti parhaisiin kilpailijoihin ja käytäntöihin – tavoitteena on olla paras. Se tarkoittaa oman ja verkoston toiminnan jatkuvaa parantamista sekä ympäristöstä huolehtimista.

www.valtra.fi

Kilosoft – teknologiaa maalle ja kaupunkeihin

Kilosoft Group Oy on tietoturvallisen ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijayritys. Vuoden 2015 alusta olemme osa Cinia Groupia.

Toimintamme perustuu asiakkaidemme liiketoimintaympäristön ja tietoteknisen ympäristön ymmärtämiseen sekä vahvaan ohjelmistokehityksen teknologia- ja prosessiosaamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä, asiakaskohtaisia ja tietoturvallisia ratkaisuja.

Kantavia arvoja toiminnassamme ovat turvallisuus, rehellisyys, avoimuus, asiakaslähtöisyys ja läsnäolo. Niistä kumpuaa kilosoftilainen tapa tehdä asioita. Tapa, joka on saanut kiitosta niin asiakkailtamme, kumppaneiltamme kuin työntekijöiltämmekin.

Teollisen internetin (IoT) ratkaisut ovat yksi päätoimialueistamme, joiden kautta olemme tekemisissä hyvin läheisesti maaseudun sekä sen kehittämisen kanssa. Autamme teollisuusyrityksiä hyödyntämään kullekin sopivalla tavalla digitalisaation ja teollisen internetin (IoT) mahdollisuuksia kuten liittämään ohjelmistot koneisiin, laitteisiin, antureihin ja telemetriaan tavalla, jossa ne muodostavat yhdessä saumattomasti toimivan kokonaisjärjestelmän.

Toimialakokemuksemme ulottuu liikkuvan kaluston hallinnasta teollisuus- ja kiinteistöautomaatioon, energianhallinnan ja telecom-sektorin ratkaisuista erilaisiin koneiden ja laitteiden etävalvonta- ja ohjausjärjestelmiin sekä vianhallintaan.

www.kilosoft.fi

Pentik – kauneutta suomalaisiin koteihin

Pentik on tuonut kauneutta suomalaisiin koteihin yli neljänkymmenen vuoden ajan. – Kaikki alkoi luomisen tarpeesta, taiteilija Anu Pentik kertoo. Pentik Oy perustettiin vuonna 1971 perheen omakotitaloon Posiolle, Lappiin, josta moni muu lähti Ruotsiin ja Etelä-Suomeen työn perässä. Yrityksen avain menestykseen on ollut rohkeus keskittyä ydinosaamiseen eli keramiikan valmistukseen ja myyntiin. Posiolla sijaitsee edelleen yrityksen keramiikkatehdas ja kynttiläpaja.

Tämän päivän Pentik on sisustusmyymäläketju, jolla on yli 80 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yrityksen toimitusjohtajana toimii toisen polven yrittäjä Pasi Pentikäinen. Pentikillä uskotaan taiteilijan voimaan, tekijän kädenjälkeen, laadukkaisiin tuotteisiin sekä perheyrittäjyyteen ja yhteistyöhön. Sisustamisen iloa, arjen kauneutta ja harmoniaa vaalii nykyään 320 pentikläistä.

Tuotevalikoimassa on keramiikan lisäksi tunnettuja suosikkeja ja sesongeittain vaihtuvia uutuuksia. Keramiikan rinnalle on kehittynyt laaja valikoima tuotteita tekstiileistä huonekaluihin. Suunnittelun lähtökohtana on kauneus ja käytännöllisyys. Yrityksen omat muotoilijat suunnittelevat perusmalliston lisäksi neljä kertaa vuodessa vaihtuvat sesonkimallistot.

www.pentik.com

Maaseudun Tulevaisuus

Suomen toiseksi luetuin päivälehti Maaseudun Tulevaisuus toimii Maaseudun tulevaisuuden tekijä 2016 -kilpailun suojelijana.

Maaseudun Tulevaisuus on Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliiton MTK:n pää-äänenkannattaja. Poliittisesti sitoutumattomalla lehdellä oli 336 000 lukijaa vuonna 2014. Puolueeton lehti ei kuitenkaan ole, vaan MT myötäelää maaseudun ihmisten arkea ja puolustaa maaseudun ihmisiä, yrittäjiä ja elinkeinoja.

Maaseudun Tulevaisuus on lehtenä aidosti valtakunnallinen. Lehdellä on kattava aluetoimittajaverkosto, jolla huolehditaan siitä, että uutisointi on alueellisesti tasapuolista ja Suomen eri laidat huomioivaa.

www.maaseuduntulevaisuus.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *