Crazy Academy

Crazy Academy kokosi C-alueen vuoden 2020 tekijät hallitusakatemiaan Jyväskylään lauantaina 30.11.2019. Hallitusakatemia on tarkoitettu kaikille niille, jotka toimivat jossakin hallitusvirassa alueemme nuorkauppakamareissa vuonna 2020. Crazy Academy tarjosi loistavan mahdollisuuden tutustua alueorganisaatioon ja tuleviin kollegoihin alueen muista kamareista.

Crazy Academy -viikonlopun ohjelmasta sai työkaluja niin nuorkauppakamarin hallitustyöskentelyyn yleisesti, oman tulevan hallitusvirkasi menestyksekkääseen hoitamiseen kuin työelämätaitojen kehittämiseenkin. Viikonloppu starttasi jo perjantaina 29.11. vapaamuotoisella TGIF-oheisohjelmalla. Lauantaipäivä oli varattu hallitusakatemian koulutuksille ja viikonloppu huipentui lauantai-iltana alueen vallanvaihtogaalaan. Lauantain koulutukset oli suunnattu vuoden 2020 hallituslaisille.

Tapahtuman tarkempi ohjelma on nähtävissä alla. Hyppää viikonlopun tunnelmiin myös blogikirjoituksestamme!

OHJELMA:

PERJANTAI 29.11.2019
TGIF: Impro ja illanvietto, Crazy Town

Jyväskylän Nuorkauppakamari kutsuu sinut mukaan perinteeksi muodostuneeseen, vapaamuotoiseen TGIF (Thank God It’s Friday) – iltaan Crazy Academy -viikonloppuna!

Heittäydy mukaan improvisaatioteatterin pariin. Improssa pääsemme tekemään hauskoja ja helppoja harjoituksia, joissa kehitetään läsnäolon taitoa, hetkessä elämistä ja tyhjästä ideoimista – taitoja, joita tarvitsemme myös työelämässä. Tilaisuudessa on myös pientä tarjoilua.

Klikkaa itsesi mukaan Facebook- tapahtumaan!

LAUANTAI 30.11.2019
9:00-17:00 Crazy Academy -hallitusakatemia, Crazy Town

Hallitusakatemian alustava ohjelma on seuraava, pienet muutokset aikatauluun ovat mahdollisia. Iltapäivien workshoppien sisältö tarkentuu lähiaikoina.

Päivän ohjelma sisältää kaikille yhteisiä Suomen Nuorkauppakamareiden yleisiä sisältöjä sekä lohkokohtaisia koulutuksia, joissa saat perehdytyksen oman virkasi hoitamiseen ja pääset tutustumaan aluekollegoihisi.

Päivän aikana on tarjolla pientä välipalaa sekä iltapäiväkahvit.


Hyppää mukaan Crazy Academyn Facebook- tapahtumaan tästä.

19:00 – 24:00 Alue C:n vallanvaihtojuhla, Hotelli Verso

Iltagaalassa juhlimme C-alueen vuotta 2019 sekä vuoden 2020 tekijöitä niin paikalliskamareissa kuin alueellakin. Illan aikana tarjoillaan upea kolmen ruokalajin illallinen, jonka hotelli Verso keittiömestari on loihtinut kauden parhaista raaka-aineista.

Ohjelmassa luvassa on myös mm. aluejohtajien käätyjenvaihto sekä lyhyitä puheita.

Dresscode: Smokki tai tumma puku, iltapuku.

Katso lisää ja klikkaa itsesi mukaan Facebook-tapahtumaan.


LISÄTIEDOT: projektipäällikkö Tapio Honkonen
puh. 050 5727 336 / tapio.honkonen@jci.fi
crazyacademy@jyvaskylannuorkauppakamari.fi


crazyacademy@jyvaskylannuorkauppakamari.fi

Yhteistyössä mukana:

Crazy Town on Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva yrittäjien ja asiantuntijoiden oppiva yhteisö, joka tarjoaa tilat hallitusakatemian koulutuksiin.

Hotelli Verso on urbaani, rento kaupunkihotelli aivan Crazy Townin vieressä. Verso majoittaa vieraat ja toimii sekä lauantain lounaspaikkana että illan vallanvaihtojuhlan näyttämönä.