Kamari-sport: pesis!

Jyväskylän Kamari-sport-kesäkauden avasi aurinkoisena tiistaina 22.5.2018 tiukkaakin tiukemmat pesispelit. Seminaarinmäen kampusalueen hiekkakentällä käydyt mittelöt houkuttelivat paikalle ison joukon innokasta JCI-porukkaa.

Pesistaidot etenkin lyöntien osalta olivat porukalla hallussa ja pelistä kehkeytyikin oikea kunnareiden ilta. Hikisen kamppailun kirkkaimmiksi tähdiksi nousivat huikeilla suorituksillaan häikäisseet Jon-Erik, Susanna, Simo ja Milla.

Mitä supervoimia onnistumisten takaa löytyy?

Jon-Erik: – Ehdottomasti oon yhtä tarkka ku Robin Hood nuoliensa kanssa.

Susanna: – Supervoimani pesiksessä on tsemppihenki. Hurraan yhtä innoissani omille ja vastustajan juoksuille. Erityisen hienoa on, jos toisella joukkueella on luvassa ajolähtö! Tuohon sanaan on niin jännittävä tunnelataus ala-asteen pesispeleistä lähtien.

Simo: – Huonot läpät ja nopeet jalat?

Milla: – Tavoitteena oli ainakin, että oli lyötävä hyvin, niin ei tarvinnut juosta niin kovaa. Supervoima voisi liittyä siihen tai vastustajan suolaamiseen/ henkisen viereen psyykkaukseen.

Vuoden aiemmissa Kamari-sporteissa on päästy mm. hiihdon ja lumifutiksen pariin. Kesäkauden kohokohtana on luvassa kamariolympialaiset, joissa rautaiset JiiCeet mittelöivät supersankariteemalla Korpilahden upeissa maisemissa.

Elli Räsänen

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *