Projektit

Tiimityötä, opinpaikkoja ja positiivista tekemisen meininkiä

Jyväskylän Nuorkauppakamari toteuttaa vuosittain useita projekteja, jotka tarjoavat jäsenistöllemme mahdollisuuden testata kykyjään johtajana tai kokeilla roolia, jota ei työelämässä tulisi tehtyä. Jatkuvasti vaihtuvat ja elävät projektit totuttavat kamarilaiset työelämän jatkuvaan muutokseen, mistä on hyötyä sekä jäsenillemme että heidän työnantajilleen.

Projektit ovat myös erinomainen mahdollisuus rakentaa yhteistyötä ja kontaktiverkostoa nuorkauppakamarilaisten ja erilaisten toimijoiden välille. Yhteisen tekemisen kautta syntyy pysyviä kontakteja, joita jäsenemme hyödyntävät muutenkin kuin kamaritoiminnassa.

Projektit ovat myös usein kamarin ulkopuolelle näkyvin osa nuorkauppakamaritoimintaa. Jyväskylän alueella meidät tunnetaan esim. Maaseudun Tulevaisuuden tekijä -kilpailusta, TeknologiaUra-tapahtumasta sekä Joulupuu-keräyksestä. Projektit tarjoavat myös yhteistyökumppaneille erinomaisia paikkoja näkyä positiivisessa valossa sekä päästä kauttamme osaksi kansainvälistä nuorkauppakamariverkostoa.